Медсестрата Стефанова, която бе брутално пребита от дрогиран и агресивен

...
Медсестрата Стефанова, която бе брутално пребита от дрогиран и агресивен
Коментари Харесай

Зверски пребитата от дрогиран медицинска сестра в "Пирогов" разкри ужасяващи подробности от нападението пред кабинета

Медсестрата Стефанова, която бе брутално пребита от дрогиран и нападателен младеж в " Пирогов ", е със съществени контузии, съобщи Нова телевизия. Ето какво сподели нейният сътрудник доктор Петър Илков: " Жената е със сериозна контузия, мозъчно разтърсване и лицеви счупвания. В момента е в приемливо положение, само че продължава да има недоволства, повръща й се. Вероятно й предстоят интервенции заради лицевите счупвания. След като се стабилизира в началото положението й, тази седмица се допуска, че ще е оперирана и след това десетина дни ше е тук. Стресирана и обезпокоена е, не се усеща добре ".

Самата пребита здравна сестра също проговори за случая.

" Имаше пациент с амфетамини, видяхме го с доктор Петкова. Искахме да го успокоим и му казахме " умерено ". Той се върна, след това нямам мемоари. Казаха ми, че с един юмручен удар ме е повалил. Млад е, на 18 година слаб, висок. Страхувам се, той беше вързан и е съумял да се развърже. Страх ме е от такива пациенти, те са нападателни и не схващат от положително ", споделя потърпевшата.

Младежът живее самичък и родителите му са разграничени. Те били помолени да останат с него през нощта, само че отказали, тъй като по думите им той се дразнел. Охранителите заседнали в асансьора и той въпреки всичко съумял да избяга.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР