Медийната група на предишния президент на САЩ Доналд Тръмп възнамерява

...
Медийната група на предишния президент на САЩ Доналд Тръмп възнамерява
Коментари Харесай

Социалната мрежа на Доналд Тръмп тръгва през февруари

Медийната група на предходния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп има намерение да пусне обещаната от него обществена мрежа през февруари, се споделя в известие в AppStore на Apple.

Приложението " Truth Social " се чака да бъде публично налично от 21 февруари 2022 година. То ще има функционалности, сходни на инструментите за онлайн връзка, които се намират в Meta (Facebook).

В момента достъп до приложението е вероятен единствено при предварителна поръчка. Както е посочено на страницата на приложението в AppStore, то ще стартира да действа на 21 февруари, когато Съединени американски щати честват федерален празник - Деня на президента (третият понеделник на февруари).

Съдейки по екранните фотоси, показани на страницата на приложението, новата обществена мрежа ще работи на правилото на блог и в доста връзки ще прилича Twitter, където Тръмп беше блокиран вечно, откакто негови поддръжници щурмуваха Капитолия на 6 януари 2021 година.

Публикациите в обществената мрежа на Тръмп ще се назовават ​​ " истини ", като потребителите ще могат да прикачват фотоси, връзки към видеа и публикации, написа ТАСС, представена от Money.bg.

Разработчиците на обществената мрежа твърдят, че Truth Social ще следва правилото на приобщаването и там ще намерят съидейници поддръжниците както на консервативните, по този начин и на демократичните възгледи.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР