Медийната агенция MediaCom успя да привлече за клиент един от

...
Медийната агенция MediaCom успя да привлече за клиент един от
Коментари Харесай

MediaCom привлече за клиент 9-тия по големина автомобилен производител в света

Медийната организация MediaCom съумя да притегли за клиент един от най-големите играчи на автомобилния пазар - групата на PSA.

Още през лятото стана ясно, че тя ще поеме обслужването на марките Peugeot, Citroën и DS Automobiles, а от през днешния ден и на последната Opel, излиза наяве от прессъобщение. Промяната влиза в действие от 1 януари 2018 година.

Досега автомобилният производител използваше услугите на организация Carat, която отстъпва място след 8 години взаимна работа.

 Opel публично към този момент е част от PSA Group
Opel публично към този момент е част от PSA Group

Групата излиза на второ място по пазарен дял на Стария континент

" Преди две седмици по време на представянето на проекта ни за бъдещето PACE! обявихме, че доста ще увеличим успеваемостта на маркетинговите си разноски. С обединяването на рекламните си бюджети с Groupe PSA, ние реализираме голяма синергия, която несъмнено ще усъвършенства успеваемостта на разноските ни още с началото на 2018 година ", съобщи Петер Кюсперт, ръководещ шеф " Продажби и маркетинг " в Opel Automobile GmbH.

" MediaCom е очарована, че завоюва опцията да приложи своите неповторими знания по отношение на Opel Vauxhall през идващите години. Тези две марки наред с Peugeot, Citroen и DS са едни от най-уважаваните и исторически в автомобилната промишленост. Ние доста се вълнуваме, че ще имаме опцията да спомогнем за техния световен растеж ", съобщи от своя страна Стивън Алън, ръководител и изпълнителен шеф на MediaCom Worldwide.

Групата на PSA е измежду 10-те най-големи производители на коли в света. По последни данни за първите девет месеца продажбите й от началото на годината възлизат на над 3 милиона коли, което й отрежда 9-то място.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР