Медийна група, базирана в Обединеното кралство, е осигурила 500 милиона

...
Медийна група, базирана в Обединеното кралство, е осигурила 500 милиона
Коментари Харесай

Инвеститор в музикални права осигурява 500 милиона долара за финансиране на бурно придобиване

Медийна група, основана в Обединеното кралство, е осигурила 500 милиона $ дългово финансиране, с цел да влага в основаването и закупуването на музикални права за филми, телевизия, театрални продукции и компютърни игри в символ на продължаващ интерес към класа активи измежду вложителите.

Cutting Edge Group (CEG), музикален финансист, издател и звукозаписна компания със седалище в Лондон, обезпечи 500 милиона $ от профсъюз от четири банки, водени от Съединени американски щати заемодател Fifth Third Bank и Northleaf Capital.

CEG ще употребява спомагателните средства за закупуване и ръководство на музикални права, както и за финансиране на нови кино и телевизионни резултати. Групата към този момент договаря за повече от $1 милиарда евентуални придобивания, които могат да бъдат в допълнение финансирани посредством привличане на вложители от трети страни.

CEG е експерт в притежаването и ръководството на музика, показана във филми, телевизия, спектакъл продукции и видео игри. Неговото съществуващо портфо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР