Медиците в Гърция протестират с искане да се назначат незабавно

...
Медиците в Гърция протестират с искане да се назначат незабавно
Коментари Харесай

Гърция може да подложи на пълно ограничение неваксинираните

Медиците в Гърция стачкуват с искане да се назначат неотложно експерти на местата на отстранените неимунизирани медицински служащи. Правителството е в подготвеност да подложи на цялостно ограничаване за придвижване и контакти хората без имунизация против COVID-19, съобщи кореспондентът на БНР.

Пред държавната болница „ Теагенио “ в Солун още веднъж стачкуват медицински служащи в отбрана на отстранените неимунизирани медици. Лекарите оповестяват също, че огромна част от болничните заведения в Гърция са без нужните експерти, които заради отвращение да си слагат ваксина са в неплатен отпуск до края на пандемията.

В Солун са в действие ограничаващи ограничения, няма места в профилираните лечебни заведения за COVID-пациенти, а съгласно протестиращите медици липсват и експерти. В същото време в обществените мрежи се провеждат демонстрации против наложителното имунизиране освен от медиците, само че към този момент и от студентите, които се позволяват до университетите единствено против негативни проби. От държавното управление оповестяват, че уредниците на демонстрациите против ограниченията са крайнодесни деятели. Депутати споделиха, че държавното управление е в подготвеност да ускори ограничаващите ограничения против неимунизираните в цялата страна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР