Медиците са тези хора, на които винаги можем да се

...
Медиците са тези хора, на които винаги можем да се
Коментари Харесай

Това са лицата на лекарите, които борят коронавируса

 Медиците са тези хора, на които постоянно можем да се доверим във времената на рецесия, като тази с новия ковид. Да си чиновник в претъпканите лечебни заведения, в които има и дефицит на медицински личен състав въобще не се оказва елементарно. Доктори и медицински сестри в Ухан се срещат с рисковия вирус всеки ден, рискувайки личните си животи.

Снимки на дами от личния състав на болница Tianmen в Ухан събират огромна известност измежду потребителите в мрежата. Те са направени директно откакто медицинските служащи са свалили своите защитни маски, с които им се постанова да работят в продължение на 12 часа, предава NOVA.

И до момента в който тези фотоси демонстрират едни удовлетворени от напъните си хора с положителни сърца, 12-часовите смени се оказват огромен проблем за медиците в китайската провинция. Тези хора работят без спиране и почивки, с цел да могат да се погрижат за оптимален брой хора. Пекин разгласи, че е мобилизирал 6000 души медицински състав в помощ на сътрудниците им. В допълнение на това, китайската страна активизира и военни лекари, които да оказват помощ в трите лечебни заведения, лекуващи ковид.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР