Медиците от столичните болници и тази вечер излязоха пред лечебните

...
Медиците от столичните болници и тази вечер излязоха пред лечебните
Коментари Харесай

Заедно срещу COVID-19: Медици отново с призив за солидарност |

Медиците от столичните лечебни заведения и довечера излязоха пред лечебните заведения, с цел да призоват обществото за взаимност в сложните времена, в които разпространяването на COVID-19 става все по-голямо.

С акцията си лекари и медицински експерти насочиха апел за съблюдаване на противоепидемичните ограничения от всички жители. Пред лечебните заведения няколко минутки преди 20 часа излязоха медици от ВМА, “Пирогов ”, “Света Анна ”, от Центъра за незабавна здравна помощ и други лечебни заведения в София, оповестява БГНЕС.

Медиците извадиха телефоните си и с включени фенерчета обявиха, че макар умората, месеци наред са на работните си места и извършват своя дълг в името на здравето.

Спешните лекарите застанаха пред центъра с листове, на които бяха написали апела: “Пази ме, с цел да те опазя ”. Лекари от ВМА държаха в ръцете си надпис – “Заедно против COVID-19 ”.

Те приканиха жителите към взаимност и взаимна помощ и отговорност като съблюдават рекомендациите за персонална хигиена, ограничавания на контактите и прецизно носене на защитни маски.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР