Медиците от ДКЦ - 5, която се намира в Тракия,

...
Медиците от ДКЦ - 5, която се намира в Тракия,
Коментари Харесай

Лекари и сестри си бранят шефката

Медиците от ДКЦ - 5, която се намира в " Тракия ", бяха пристигнали заедно на днешната сесия на Общинския съвет, с цел да поддържат шефката на поликлиниката доктор Олимпия Литовойска. Лекарите и медицинските сестри се разтревожиха, че от профсъюз " Подкрепа " беше импортирано искане да се отсрочи избор на доктор Литовойска за шеф.

Тя управлява общинската поликлиника шест години, а неотдавна завоюва конкурс за още един мандат. Други претенденти за шефския пост нямаше. Внимателна е и по отношение на личния състав, и във връзка с пациенти, способена е, добър доктор, сдружението няма отговорности, а всички остарели задължения са погасени, описаха за " Марица " медиците.

В поликлиниката би трябвало да се извърши инспекция и едвам тогава да се избира шеф, съобщи водачът на " Подкрепа " Атанас Кръстев. Съветниците обаче единомислещо, с 44 гласа, утвърдиха доктор Литовойска за шеф за идващите три години. Това стана, откакто доктор Лилия Учкунова /Патриотичен фронт/ в прочувствено слово отбрани шефката на ДКЦ - 5. Медиците посрещнаха решението с аплодисменти.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР