Медиците, които са на първа линия в Пловдив настояват за

...
Медиците, които са на първа линия в Пловдив настояват за
Коментари Харесай

Медиците на първа линия в Пловдив искат по-високи заплати, от ЦСМП събраха 159 подписа

Медиците, които са на първа линия в Пловдив упорстват за по-високи заплати. Служителите от ЦСМП се обърнаха с протестно писмо към министъра на опазването на здравето доктор Асен Меджидиев и ръководителят на Медицинска федерация " Подкрепа " Соня Върбанова, както и до шефа на ЦСМП - Пловдив.
Прочетете още
Работещите в Центъра за незабавна здравна помощ упорстват да се актуализират заплатите на работещите в системата съответно, съобразено с подготовка и заемана служба, както и с повишената инфлация през последната година. Към този миг има събрани 159 подписа, като в писмото са посочени настояванията на работещите там.

Подчертават, че повече от 2 години заплатите в системата на ЦСМП не са повишавани, макар все по-завишените упования към експертите, работещи в нея. Уточняват още, че работещите на терен поставят високоспециализиран, висококвалифициран труд в условия застрашаващи живота и здравето им.

„ Уважаеми Дами и Господа,

Очакваме от Вас, да се ангажирате и в къси периоди да предприемете дейности, с които да коригирате сериозните пропуски в заплащането на работещите в ЦСМП.

С тези си дейности Вие ще запазите на работните им места, чиновниците, които са част от националната сигурност на страната.

Не провокирайте неодобрение измежду редиците ни, в случай че желаете българския жител, без значение дали е обезпечен или неосигурен, без значение дали е представител на държавното управление или е обществено слаб от малцинствена група, гостите на страната ни, да има кой да им се притече на помощ, да окаже здравна помощ в условия на неотложност!

При безучастие от Ваша страна, ще обсъдим по-нататъшните ни дейности!

Надяваме се доброжелателно да отговорите на нашите обективни претенции и упования ”, приключват от незабавния център.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР