Медицинският гуру д-р Майкъл Мозли предполага, че не само това,

...
Медицинският гуру д-р Майкъл Мозли предполага, че не само това,
Коментари Харесай

Д-р Майкъл Мозли споделя прост трик с вода, който може да ви помогне да отслабнете и да избегнете диабет

Медицинският гуру доктор Майкъл Мозли допуска, че освен това, което хапвате, само че и методът, по който вечеряте, може да понижи възможностите ви да натрупате килограми и развиване на диабет вид 2.

Популярната телевизионна персона и водеща на подкаста Just One Thing поддържа бавното хранене поради изобилните изгоди за здравето. Д-р Мозли, прочут също като основател и създател на диета, изследва по какъв начин отделянето на време за хранене може даже да потисне подуването на корема, като понижи поглъщането на въздух по време на хранене.

Той сподели: „ Причината бързото хранене да води до наддаване на тегло е, че то визира освобождението на хормони, потискащи глада, като да вземем за пример глюкагон-подобен пептид 1 (GLP-1), който е естествена версия на медикаменти като Ozempic, които сега провокират такова неспокойствие в света на отслабването.

„ Храненето с по-спокойна скорост дава на тялото ви повече време да каже на мозъка ви, че е ял задоволително. Това е по този начин, тъй като нормално са нужни ок...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР