Медицински център за репродуктивно здраве Ню Лайф ще представи своята

...
Медицински център за репродуктивно здраве Ню Лайф ще представи своята
Коментари Харесай

Клиника Ню Лайф с форум и индивидуални консултации относно ин витро с донорски яйцеклетки във Варна

Медицински център за репродуктивно здраве " Ню Лайф " ще показа своята донорска стратегия за яйцеклетки в град Варна.

Събитието ще се организира на 29.01.2022 г от 11 ч. в хотел Рослин Димят конферентна зала Енира.

Всички двойки, посетили деня на отворените порти, ще получат опцията за безвъзмездни съвещания с ръководителят ни по донорска стратегия и доктор Дарина Давидова, директно след формалната част на събитието по представянето на клиниката и донорската стратегия. На срещата дружно с екипът на клиниката ще участва и изпълнителния шеф на MediCover, на които медицинският център е формален представител.

Клиника " Ню Лайф “ е екслкузивен сътрудник на MediCover за България, предоставяща стратегия, която дава отговор на всички условия и правила на министерство на опазването на здравето и изпълнителната организация по трансплантация.

Програмата е ориентирана към дами, които не реагират задоволително добре на хормонална стимулация, заради тяхната възраст или непълен яйчников запас. Също по този начин дава опция да се избере подобаващ донор от лист с разнообразна информация за физически белези като растеж, тегло, натурален цвят на косата и други Всички донори минават прецизен генетичен скрининг, осъществен от дипломиран експерт по генетика, който снема подробна анамнеза, както на донора, по този начин и на членовете на нейното семейство. Убедени сме, че даже тези от вас с съответни условия ще съумеят да намерят верния донор.

" Ню Лайф “ е първият ин-витро център у нас, който придвижва ноу-хау от Израел в региона на асистираните репродуктивни технологии на  българския пазар. Клиничните практики в клиниката следват модела, открит от консултантите й проф. Нери Лауфер и и доктор Анат Сафран, които вземат участие при установяване на диагнозата и метода на лекуване за всеки пациент. От няколко години действа и сателитния център на клиниката в град Бургас, който дава цялостен кръг от услуги и репродуктивна грижа на всички пациенти от района.

За повече информация и заявяване на наличие, всички искащи двойки могат да се обадят на тел. 0879084777. Местата са лимитирани заради наложените пандемични ограничения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР