Медицински сестри в болницата в Свищов са подали накуп болнични

...
Медицински сестри в болницата в Свищов са подали накуп болнични
Коментари Харесай

Медицински сестри вкупом с болнични - в Свищов. Изглежда ги е страх заради COVID-19

Медицински сестри в болничното заведение в Свищов са подали вкупом болнични и блокираха активността в лечебното заведение. Това твърди кметът на Свищов Пенчо Милков, който не се срещнал с болничните, само че счита, че повода не е основателна. Според основната сестра Ваня Ламбева, става въпрос за вирусна зараза – по този начин пишело в болничните.
В болничното заведение имало 5 стажанти, без които надали щяло да може болничното заведение да работи. Ситуацията е час за час, изясни Милков, като уточни, че 9 сестри са дали болнични. Дошла и здравна сестра от Плевен.
 Двама студенти влизат в болничното заведение в Свищов Двама студенти влизат в болничното заведение в Свищов
Още през днешния ден, на помощ в Covid отделението на свищовската болница влизат Димитър Николаев и Мария Василена Богомилова – студенти от М...
Ламбева изясни, че в този момент в болничното заведение работят 7 сестри. В болничното заведение има 40 заболели от COVID-19, на разнообразни етажи. Трудно, е тъй като би трябвало да отделим болните от тези, които си чакат PCR теста. „ Не мога да кажа, че е тъкмо абдикация, само че е незаслужено по отношение на колежките, които останаха ”, приключи Ламбева пред Нова телевизия.
И Ламбева, и кметът прекараха COVID-19.
Според източници на, далите болнични сестри ги е боязън да работят в Коронавирус отделението и това е повода да излязат в болнични.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР