Медицинска сестра от Враца бе избрана за най-добър еротичен модел

...
Медицинска сестра от Враца бе избрана за най-добър еротичен модел
Коментари Харесай

Медицинска сестра от Враца стана “Бест Еротик Модел”

Медицинска сестра от Враца бе определена за най-хубав сексуален модел у нас, заяви " Телеграф ".
С купата за фотогеничност пък се снабди млада актриса от София. Сред момчетата победител стана другоземен танцьор.

Късмет
Двайсет девойки и момчета от цялата страна премериха сили в конкуренцията за най-хубав сексуален модел у нас. Короната си разделиха Нелина Николова и Теа Добрева. Двете девойки завоюваха надлежно купите “Бест Еротик Модел ” и “Фотомодел ”. По специалност Нелина е здравна сестра. Хобито на хубавицата е моделството. Преди година е определена за носителка на купата “Мис Враца ”, а малко по-късно е една от финалистките на националния конкурс “Мис България ”.
„ Реших да опитам шанса си в този конкурс, одобрявам го като предизвикателство към себе си, не се срамя от голотата и считам, че да си секси, е преимущество, не минус “, съобщи тя.

Право
Другата коронована красавица - Теа, има опит в фотосите и сцената, тъй като е актриса. Освен това професионално се занимава с хореография и танци. Красавицата споделя, че мечтае да се развива в киното и даже напролет ще излезе нов филм с нейно и на Филип Буков присъединяване. Студентката по право в Нов български университет Павлина Светославова сграбчи специфичната премия и стана момиче на „ Телеграф “.
Победител измежду момчетата стана атрактивния Малам. Той завоюва публиката и журито с съвършените си форми и артистично държание. Малам е роден в Гвинея Бисау, само че от няколко години живее в България, занимава се професионално с еротични танци в мъжка група.
Мис Силикон Гергана Райчевска в качеството си на ръководител на журито разгласи имената на спечелилите, а лентите бяха връчени от миналогодишната победителка Дениз Хайрула и Мартин. В журито бяха още моделът Георгиос Сърбинов и Мисис България Станислава Василева, Диана Габровска и Мис Плеймейт Михаела Тодорова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР