Медицинска сестра от Лонг Айлънд, Ню Йорк е обвинена, че

...
Медицинска сестра от Лонг Айлънд, Ню Йорк е обвинена, че
Коментари Харесай

Медицинска сестра е арестувана, блъскала е новородено бебе в леглото, докато спи

Медицинска сестра от Лонг Айлънд, Ню Йорк е упрекната, че е блъскала новородено бебе в леглото, до момента в който спи, оповестява Ен Би Си Нюз. 

На видео се вижда по какъв начин 29-годишната Аманда Бърк няколко пъти подвига и блъска бебето, което е единствено на два дни. Тя е задържана в сряда сутринта и упрекната в застрашаване на благосъстоянието на дете. 

Детето е признато за лекуване със счупени ребра, хематом на главата и други контузии

Жената е работела като здравна сестра в неонатологичното интензивно поделение в болничното заведение “Добрият Самарянин ” в Уест Ислип.

„ Бърк се приближи до новороденото, до момента в който то лежеше в кошарата, подвигна го, бързо го обърна и гневно го блъсна с лицето надолу в кошарата “, споделиха прокурорите в прессъобщение. 

Видеозаписът е изработен от бащата на бебето с мобилния си телефон през прозореца на стая, където са били новородените бебета. 

Бебетата са родени при започване на 22 гестационна седмица

Родителите уведомяват медицинския личен състав на болничното заведение. В резултат на това работният ден на Бърк е преустановен часове след случая. 

Адвокатът на здравната сестра Робърт Готлиб съобщи, че „ този ​​случай не би трябвало да води до наказателни обвинявания. “

Детето е родено у дома, не е можело да диша, само че вместо да го закарат в болница, родителите му създали ковчег

„ Аманда е изключителна, примерна, състрадателна здравна сестра, която не е направила и в никакъв случай не би направила нещо, което да заплаши здравото на бебе или пациент, който е под нейните грижи “, сподели той. 

Бащата на бебето Фидел Синклер сподели, че е станал очевидец на случилото се през февруари със сина му Нико. 

Майката на Нико - Консуело Саравия сподели, че видеото на това по какъв начин са се отнасяли с бебето ѝ я е раздрусало.

„ Не можех да спра да рева. Дори не можех да дремя ”, описа тя.

Окръжната прокуратура заяви, че е уведомила Службата за професионална дисциплинираност на щата Ню Йорк за констатациите от следствието, само че досега лицензът ѝ за здравна сестра към момента не е спрян.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР