Медицинска сестра от хоспис сподели някои стряскащи факти за това

...
Медицинска сестра от хоспис сподели някои стряскащи факти за това
Коментари Харесай

Медицинска сестра от хоспис обяснява „страшни“ неща, които се случват с тялото ви, когато сте на път да умрете

Медицинска сестра от приют показа някои стряскащи обстоятелства за това какво се случва с тялото ви, когато сте към края на живота си. Тя също по този начин посъветва какви предмети да държите наоколо, в случай че обичан човек почине. Джули Макфадън, 41, е записана здравна сестра в Лос Анджелис, профилирана в хосписни грижи.

Тя завоюва милиони почитатели в обществените медии, като споделя прозрения, с цел да помогне за унищожаване на страха и неразбирането към гибелта и умирането. Наскоро тя разгласява видео в YouTube, в което разисква какво се случва с тялото, когато сърцето спре да бие. Джули изяснява за какво хората могат да дефекират, да имат пяна на устата или да викат в последните си моменти.

Тя също по този начин показа какви неща е добре да имате, в случай че останете с обичан човек през това време. Тя сподели: „ Тялото може да направи някои странни нелепости в края на живота, които могат да изплашат доста хора, тъй че позволете ми да обясня за какво се случва това и какво можем да създадем по въпроса. “
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР