Медицинска сестра да бъде защитена професия, предлага лидерът на БСП

...
Медицинска сестра да бъде защитена професия, предлага лидерът на БСП
Коментари Харесай

Нинова: Медицинска сестра да бъде защитена професия

Медицинска сестра да бъде предпазена специалност, предлага водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за, оповестиха от пресцентъра на партията.

"Въпреки настояването на Българска социалистическа партия и подадената от Министерството на образованието и науката информация до Министерски съвет за 2020/2021 година държавното управление на Борисов не включи медицинските сестри в листата на предпазените специалности. В него попадат несъмнено редки специалности, само че не и тази на здравната сестра ", написа във Facebook Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Лидерът на Българска социалистическа партия напомня, че половин година преди началото на коронавирус рецесията, са предизвестили, че лечебни заведения могат да бъдат затваряни поради липса на медицински сестри. "Мисленето на ръководещите единствено с небосвод до март 2021 и следващите избори лишава опазването на здравето от непоклатимост, а хората от сигурност ", разяснява Нинова.

Наскоро тя разгласява и четири стъпки за излизане от коронавирус рецесията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР