Медици от Втора АГ болница Шейново“ в София по обед

...
Медици от Втора АГ болница Шейново“ в София по обед
Коментари Харесай

Медици от „Шейново“ излязоха на мълчалив протест пред болницата

Медици от Втора АГ болница „ Шейново “ в София по обед излязоха на следващ безмълвен митинг в двора на лечебното заведение.

Те носеха медицински маски, покриващи устата и носа им, и плакати с разнообразни надписи, измежду които „ Искаме основателна причина за незачитането на резултатите от състезанието за изпълнителен шеф на болница „ Шейново “, оповестява Българска телеграфна агенция.

От личния състав на лечебното заведение поддържат към този момент някогашния шеф на болничното заведение доктор Румен Велев, който единствен се е явил на състезанието за шеф, само че вместо него за краткотрайно изпълняващ длъжността е била назначена доктор Таня Андреева. На 14 септември Столичният общински съвет гласоподава наново освобождението на доктор Румен Велев от длъжността на изпълнителен шеф на „ Шейново “.

„ Ние поддържаме доктор Велев и се разгласяваме срещу подмяната на документи и противозаконните състезания, и назначенията на комфортните “, съобщи пред медиите Миглена Тонева от личния състав на лечебното заведение.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР