Медиите в Северна Корея продължават да информират читателите за дейността

...
Медиите в Северна Корея продължават да информират читателите за дейността
Коментари Харесай

Ким Чен-ун продължава работа, според медиите в Северна Корея

Медиите в Северна Корея не престават да осведомят читателите за активността на ръководителя на Държавния съвет на страната Ким Чен-ун  Ким Чен-ун Ким Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на британски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически,, което демонстрира, че той работи в нормален режим. Това съобщи през днешния ден южнокорейският министър на националното обединяване Ким Йон-чул на среща с депутати в Народното събрание, оповестиха ТАСС и Българска телеграфна агенция.

"Севернокорейският щемпел разгласява известия за работата на ръководителят Ким Чен-ун  Ким Чен-ун Ким Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на британски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически,, което допуска, че той обикновено продължава да извършва своите отговорности ", посочи министърът, който дава отговор за връзките с Пхенян.

Вчера вечерта севернокорейската организация КЦТА осведоми, че Ким Чен-ун  Ким Чен-ун Ким Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на британски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, е изпратил приветствена депеша на президента на Република Южна Африка, съобщи Българска телеграфна агенция.

В неделя формалният вестник на КНДР "Нодон синмун " заяви, севернокорейският водач продължава да работи с документи и е изпратил благодарствено обръщение на служащите на най-големия градеж през последните години - модерния град Самджийон, на източното крайбрежие Вонсан-Калма. Нови фотоси на Ким Чен-ун  Ким Чен-ун Ким Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на британски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, не бяха оповестени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР