Медиите в Испания и най-вече мадридските издания реагираха изключително остро

...
Медиите в Испания и най-вече мадридските издания реагираха изключително остро
Коментари Харесай

В Мадрид изригнаха срещу Мбапе: Той избра портфейла и ще си остане загубеняк завинаги

Медиите в Испания и най-много мадридските издания реагираха извънредно остро на решението на да се откаже от сделката си с и да преподпише с.

Главният редактор на AS Томас Ронсеро незабавно разгласява коментар в уеб страницата на изданието, в което се изрече доста сериозно по отношение на нападателя и неговия клуб. “Това, за което се предполагаше през последните дни, беше изпълнено. сподели, че всред портфейла и въодушевената детска фантазия, той избира портфейла. Той остава в обилния ПСЖ, с цел да бъде най-богатият футболист в света, само че в това време и най-бедният на планетата в състезателен проект. Предпочете да има с три нули допълнително в банковата си сметка, в сравнение с три “Златни топки ” и три трофея от Шампионската лига. Всеки самичък си избира своята орис в живота. Има хора, които желаят да оставят диря със своята големина като състезател или с личностните и човешките си полезности. Други просто избират да могат да се похвалят, че в Париж няма различен по-богат от тях и че фамилията му се възхищава на парите, които печели с всеки минал ден. Килиан, изпитвам страдание по отношение на теб. Отсега нататък ще бъдеш загубеняк вечно.

Колко добре се справяше допреди няколко седмици (да устояваш на позвъняванията от Катар и на милионерските изкушения, които предлагаха на фамилията ти, въобразявам си, че са ти предложили даже два етажа от Айфеловата кула…), само че в последна сметка сподели слабостта на човешката природа. Накрая ти си футболистът-държава. Един нехарактерен футболист, отказал се от най-хубавото за един състезател (да се състезава да бъде най-добър) с утехата да можеш да си купиш частни острови и 45-метрови яхти. Но, внимание, виновността не е напълно твоя. ПСЖ и са клубове, които разчитат на цяла страна зад себе си с безчет пари, с които могат да срутен пазара, когато си изискат, борейки се с Финансовия феърплей като (тореадора - б.р.) Рока Рей на (арената - б.р.) Лас Вентас. Те играят с белязани карти. Ако УЕФА и ФИФА не поправят това, към този момент няма да има лоялна конкуренция. Невъзможно е за един естествен футболен клуб като Мадрид, Барса, или да се състезава с това. Там, в случай че желаят, да убият това благословено откритие, наречено футбол ”, написа Ронсеро.

От “Марка ” също осъдиха решението на френския национал с коментар, озаглавен: “Ниското самочувствие на ”, в който предвиждат, че това “може да бъде огромната стратегическа неточност на неговата кариера ”. Друг материал на изданието пък има следното заглавие: “ избра да бъде ”, като там още веднъж се акцентира по какъв начин е предпочел парите като бразилеца, вместо да подражава на и. Също по този начин се акцентира, че той ще завърши кариерата си с по-малко трофеи от, играейки против,, и.

В предаването “Ел Чирингито ” пък направиха следните мнения: “Думата на не коства нищо ”, “Мбапе демонстрира дребна упоритост ”, “Мбапе наруши своята дума ”. Един от известните испански спортни карикатуристи в Туитър - marselle, пък разгласява рисунка на змия с черупка на костенурка, поради приликата на Мбапе с Костенурките нинджа, с които самият той също се асоциира.

Снимки: Gettyimages
 Шефът на Ла Лига е гневен: Това е засегнатост за футбола Шефът на Ла Лига е гневен: Това е засегнатост за футбола 21 май | 19:08  От Лига 1 към този момент започнаха да се присмиват на Ла Лига От Лига 1 към този момент започнаха да се присмиват на Ла Лига 21 май | 18:46  Майката на Мбапе се отметна: Никога не сме имали сделка с Реал Мадрид Майката на Мбапе се отметна: Никога не сме имали сделка с Реал Мадрид 21 май | 18:36  Новият контракт на Мбапе с ПСЖ: 50 милиона евро заплата, мегабонус и огромна власт в клуба Новият контракт на Мбапе с ПСЖ: 50 милиона евро заплата, мегабонус и огромна власт в клуба 21 май | 18:36  Кметът на Париж разяснява новината за Мбапе Кметът на Париж разяснява новината за Мбапе 21 май | 18:25  Мбапе отхвърли на Реал Мадрид и остава в ПСЖ Мбапе отхвърли на Реал Мадрид и остава в ПСЖ 21 май | 15:16 Още от Футбол свят  Рейнджърс преодоля разочарованието от финала в Лига Европа и подвигна Купата на Шотландия Рейнджърс преодоля разочарованието от финала в Лига Европа и подвигна Купата на Шотландия 21 май | 19:37 160 0  Шефът на Ла Лига е гневен: Това е засегнатост за футбола Шефът на Ла Лига е гневен: Това е засегнатост за футбола 21 май | 19:08 1393 5  Съндърланд спря кошмара и се завърна в Чемпиъншип Съндърланд спря кошмара и се завърна в Чемпиъншип 21 май | 19:03 784 2  Бербатов сподели, че не е изгубил уменията си в мач против Ливърпул Бербатов сподели, че не е изгубил уменията си в мач против Ливърпул 21 май | 18:56 3786 5  От Лига 1 към този момент започнаха да се присмиват на Ла Лига От Лига 1 към този момент започнаха да се присмиват на Ла Лига 21 май | 18:46 1065 1 Виж всички Водещи Новини  Пирин (Бл) 1:0 Ботев (Вр) - все още врачани са изпадащи, Пирин (Бл) 1:0 Ботев (Вр) - все още врачани са изпадащи, "орлетата " се сбогуваха с две митове 21 май | 19:15 3862 4  Царско село 0:0 Локомотив (София) Царско село 0:0 Локомотив (София) 21 май | 19:17 4748 7  Втора лига приключи с Втора лига приключи с "Гол след гол "! Драма реши купата в интерес на Септември (Сф), Етър на бараж 21 май | 18:30 34685 59  Мбапе отхвърли на Реал Мадрид и остава в ПСЖ Мбапе отхвърли на Реал Мадрид и остава в ПСЖ 21 май | 15:16 22378 134  Феновете желаят Христо Стоичков за президент на ЦСКА - София, ето каква е концепцията Феновете желаят Христо Стоичков за президент на ЦСКА - София, ето каква е концепцията 21 май | 12:29 37511 159 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР