Медиите в Хаити потвърдиха новината, че представителят на МЛС Ню

...
Медиите в Хаити потвърдиха новината, че представителят на МЛС Ню
Коментари Харесай

В САЩ потвърдиха, че Ню Йорк Сити иска Назон

Медиите в Хаити потвърдиха новината, че представителят на МЛС Ню Йорк Сити има интерес към звездата на ЦСКА Дюкенс Назон. Местното радио „ Креол “, представено от „ Мач Телеграф “, даже твърди, че договорката е съвсем сигурна.

Американците, които са част от компанията „ Сити Груп “, която има първенеца на Англия – Манчестър Сити, към момента са в начална фаза на желанието си да привлекат нападателя. Очаква се те да го гледат в околните месеци и чак тогава да създадат оферта за него.

В Хаити обаче имат вяра, че договорката да Назон е на финалната права.

Феновете на Ню Йорк Сити имат огромни очаквания, че Дюкенс Назон ще дебаркира в отбора. Поне това демонстрира страницата в „ Туитър “, която следи и разяснява протичащото се към Ню Йорк Сити. Според нея към днешна дата няма подобен късмет „ алените “ да пуснат Назон в отбора.

„ ЦСКА се бори за купата в България, а Дюкенс е главен изпълнител на тима. Няма късмет да ни го продадат в този момент. Евентуално това ще стане лятото и то, в случай че от Ню Йорк Сити създадат добра оферта, тъй като българите никога няма да се разделят елементарно с Назон “, проучват в Съединени американски щати.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР