Медиите съобщават за трагедията с модела от Брянск Влада Андропова. Момичето

...
Медиите съобщават за трагедията с модела от Брянск Влада Андропова. Момичето
Коментари Харесай

Модел изпадна в кома след ринопластика СНИМКИ

Медиите оповестяват за нещастието с модела от Брянск Влада Андропова. Момичето изпаднало в кома след интервенция на носа.

Според Mash Андропова е от Брянск, родена е в фамилията на водопроводчик и фризьорка. След като се преместила в Москва, момичето влезнало да учи в МГЛУ, усвоило обществените мрежи.

Съдейки по фотосите в мрежата, Влада пътува доста. Снимки на момичето има от Ница, Амстердам, Монако. По някаква незнайна причина момичето решило да смени носа си и отишло в частна клиника на Рубльовка. След пластичната интервенция Андропова се разболяла - тя изпаднала в кома.

След това пациентката незабавно е откарана в московската болница Бурденко. В момента момичето е в тежко положение, включено е на апаратна вентилация, в безсъзнание е.


„ Влада Антропова искаше да наподобява като блогър. Тя последователно усили устните и гърдите си. И този път реши да понижи носа. Желанието да бъдем красиви обаче се трансформира в същинска покруса... ”, обобщава телеграм каналът на Немалахов.
Журналисти схванаха, че съветските моделки упрекват хирурга за нещастието. Според Mash моделът е призната " небрежно ".

„ Тя изпадна в кома навръх операционната маса - и никой от лекарите не знаеше какво да прави. Първоначално личният състав даже не можа да каже самоличността на Влада на пристигналия екип на колата за спешна помощ “, пишат те в мрежата.

Компетентните органи започнаха да проверяват случилото се.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР