Медиите разплитаха цяла неделя случая с НЛО-то над Пиемонт, появиха

...
Медиите разплитаха цяла неделя случая с НЛО-то над Пиемонт, появиха
Коментари Харесай

Случи Се Пред Очите На Всички: Бясно Преследване На Нло С Изтребители В Италия!

Медиите разплитаха цяла неделя случая с НЛО-то над Пиемонт, появиха се и куп свидетелски показания, които малко или доста си бяха чиста проба небивалици. Но неналичието на публична информация по любопитната история провокира всеобщ боязън и куп телефонни митинги против органите на локалната и централната власт.

Депутатка пък от опозиционната Демократическа партия направи запитване в Народното събрание по какъв начин по този начин във въздушното пространство на страната ще се появи летящо тяло и то няма да бъде засечено от радарите на противовъздушната защита? Ама на инат на феновете на извънземни мистерии, в понеделник сутринта „ злокобното настъпление “ се оказа много обикновена преживелица. Защото от министерството на защитата оповестиха, че НЛО-то било конструиран в авиозавода на Торино свръх конфиденциален боен разследващ дрон.

Та той бил пробван в нощта на събота против неделя със задачата да се укрие от преследващи го изтребители. Да, но за него разбра целия свят – разясниха зевзеците в обществените мрежи, вземайки на майтап опазването на военната загадка от конструктурите на новия свръх съвременен дрон.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР