Медиите, позовавайки се на украински официални лица, участващи в преговорите,

...
Медиите, позовавайки се на украински официални лица, участващи в преговорите,
Коментари Харесай

Какво е известно за тайните контакти между Русия и Украйна

Медиите, базирайки се на украински публични лица, участващи в договарянията, пишат, че Киев и Москва се договарят по секрети канали „ по редица филантропични въпроси, в това число замяна на пленници и прекосяване на кораби, връщане на украински деца от Русия “. Размяната на пленници и тела най-често се прави в североизточната част на Сумска област на Украйна, прибавя вестникът.

Контактите се реализират посредством телефонни диалози или персонални срещи на украинско-руската граница и в Истанбул. Освен това Москва и Киев употребяват медиатори, в това число Турция, Катар, ОАЕ, Саудитска Арабия, Ватикана и Международния комитет на Червения кръст, написа изданието.

В същото време от съветска страна в преговорния развой вземат участие координационният център към съветското министерство на защитата, ФСБ, обособени съветски политици, както и представители на батальоните, сподели ръководителят на координационния център на въпрос за продан на пандизчии в Украинската работа за външно разузнаване, Дмитрий Усов, представен от вестника.

Според известия в медиите нито една от страните не се стреми да...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР