Медиите от доста време коментират, че може би новата принцеса

...
Медиите от доста време коментират, че може би новата принцеса
Коментари Харесай

Всички Чакаха Това! Лъсна Голямата Тайна На Принц Хари И Меган! Това Обяснява Всичко, Бъдещата Принцеса Е

Медиите от много време разясняват, че може би новата принцеса е бременна. Досега това бе единствено съмнение, само че очевидно е на път да се окаже повече от инцидентно изказване.

Причината за слуховете е фактът, че годеницата на принц Хари избра да носи много необятна рокля с висока талия на последната си аудиенция. Меган изглеждаше сияеща, само че тоалетът ловко скриваше ханша и талията й. Досега Меган всекидневно предпочиташе вталени рокли или панталони, които да акцентират стройната й фигура. Резкият завой към толкоз нетипична за нея дреха, предизвика слуховете, че тя може би е бременна.

Подобен избор прави Кейт Мидълтън по време на всяка от бременностите си. През останалото време принцесата избира по-вталени тоалети или костюми от две елементи. Но забременее ли роклите с кормила се трансформират в основен детайл от дрешника й, написа разкрития.ком. А това стана очевидно по време и на трите й бременности.

Що се отнася до Меган и Хари, принцът се държеше много защитнически към годеницата си. През цялото време, на визитата в Сидни той не я изпускаше от взор. По всяка възможност новината за бебето ще бъде обявена след сватбата на двойката. Двамата още преди седмици обявиха, че в проектите им влиза раждането на дете допустимо най-скоро. Очевидно най-новия член на семейството е на път и евентуално ще се роди в края на годината, а залозите на букмейкърите към този момент започнаха.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР