Медиите на Делян Пеевски разчекнаха Григор Димитров, че не дошъл

...
Медиите на Делян Пеевски разчекнаха Григор Димитров, че не дошъл
Коментари Харесай

Не е истина каква гавра бяха приготвили организаторите на София Оупън с Гришо! Добре, че Григор не дойде

Медиите на Делян Пеевски разчекнаха Григор Димитров, че не пристигнал в София. И СА ПРАВИ! Защото на тях трябваше да ми сервират Гришо на тепсия.

Слава Богу, че Григор има контузия! Добре, че не дойде в София, с цел да изживее това оскърбление.

Защото уредниците на шампионата му бяха спретнали същинска подигравка. Първи и най-главен медиен сътрудник на Откритото на София – “Телеграф” на Пеевски. Втори сътрудник – футболният (ЗАБЕЛЕЖЕТЕ!) ежедневник на Пеевски. Два от вестниците, написали най-големи дивотии за Григор. И в този момент той трябваше да пристигна в София и да седне до лицата назаем на Делян Пеевски! Представяте ли си какво оскърбление?

Кой безумец от уредниците реши, че “Телеграф” е тенис-вестникът, който да свърши работа!? Извинявайте, само че това е най-долнопробната жълта медия. Тя обслужва най-мразеният човек в страната – Делян Пеевски, завира се в леглата и гащите на хората и няма по какъв начин даже при най-лекия контакт с нея да не хванеш срамни буби! Това ли желаеха да лепнат на Григор!?

Има и още нещо. Тенисът е да го назовем елитарен спорт. Той е за хора от друга квас. И не може медиен сътрудник на този спорт да е най-евтиния откъм цена и наличие вестник в България. А това, че другият определен сътрудник е футболен ежедневник, няма какво повече да разясняваме!? Третият пък е “24 часа”, който също знаем, че е жив с помощта на решението Пеевски синдиците на КТБ да не си търсят милионите от Венелина Гочева.

Та в тази посока е хубаво, в случай че следващата година уредниците отново ще канят Григор, дано го създадат поради него, а не поради медиите на Пеевски!

loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР