Медиите могат да правят внушения, това не непременно е лошо.

...
Медиите могат да правят внушения, това не непременно е лошо.
Коментари Харесай

Акад. Денков за медицинския хеликоптер: Медиите може да правят внушения, но не и да представят неверни факти

Медиите могат да вършат внушения, това не безусловно е неприятно. Например, за медицинския хеликоптер най-важното се оказа, че няма лебедка. При състояние, че посрещаме хеликоптер за незабавна помощ по въздуха. Имаше подстрекателство с отрицателен нюанс. Имало е и такива с позитивен. Да вършиме внушения е част от вашата работа, само че не и представянето на обстоятелства, които не са правилни. Вторият и третият се чака да са с лебедка. Това сподели по време на доклада за първите 9 месеца от работата на кабинета акад.. 

" Сутринта видяхме изказванието, че хеликоптерът има такива съществени проблеми, че не можел да лети в случай, че с него беше прелетяно от Италия дотук. Имам аргументи да кажа това, което споделих. молбата ми е да се опитаме да си изградим повече доверие. Да сервира вярна информация на жителите. Оттам-нататък всеки ще си преценя какви да бъдат внушенията ", добави той.
" Има задоволително хора, които виждат това, което направихме ", означи още Денков. " Това, че то е потребно за България и ще бъде - за това нямам никакви подозрения ", акцентира той.

По думите му е тъпо, че опозиционните партии в Народното събрание нямат никаква положителна стратегия за развиване на България, а вместо това се занимават само с рецензия, и то не градивна такава. 

" Но тъй като нямат и такива причини, употребяват обиди, прилагателни, с което не оказват помощ на никого. На това равнище в никакъв случай не съм слизал, няма и да сляза. Част от партиите, които поддържат държавното управление, също го кртикуват. Надявам се, че госпожа Габриел ще има по-позитивна среда в това отношение. Когато едно държавно управление си свърши работата, това е от изгода за доста хора, и е добре да го забележим ", уточни акад. Денков.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР