Медиите често пишат за начина на хранене на херцогинята на

...
Медиите често пишат за начина на хранене на херцогинята на
Коментари Харесай

Необичайните хранителни навици на Кейт

Медиите постоянно пишат за метода на хранене на херцогинята на Съсекс, която, когато беше холивудска актриса, водеше личен блог и споделяше кулинарни хрумвания с клиентите си.  Въпреки това не се знае доста за питателните привички на херцогинята на Кеймбридж. 

Оказва се, че брачната половинка на принц Уилям обожава пикантни ястия, а по време на първата си бременност тя постоянно си е хапвала вегетарианско къри в един от локалните заведения за хранене. Понякога даже херцогът на Кеймбридж не можел да понесе лютивината и количеството подправки в чиниите на обичаната си. 
                             

Освен това Катрин обожава маслини . Тя споделя, че даже като дете е хапвала това вместо нездравословни сладкиши. Трябва да се означи, че принцеса Шарлот също доста обича маслини, като съгласно майка ѝ може безусловно „ да яде шепи от тях “. Това е доста необикновен избор за деца, защото най-често те не харесват черни маслини и избират ястия без тях. 

Освен всичко друго, диетата на Кейт включва зелени сокове. Всеки ден херцогинята пие по една чаша, подготвен от къдраво зеле, спирулина, матча, спанак, кориандър и боровинки. Тя споделя, че тази напитка й оказва помощ да се освежи и да се поддържа във форма. 
                             

Известно е, че брачната половинка на принц Уилям обича да пробва нови неща и е отворена към кулинарни опити.  По време на една от формалните си обиколки Кейт пробва извънредно ядене - сашими от геопатица със сос от горчица.  Тя е възхитена от този деликатес. 

Въпреки любовта си към здравословните артикули и здравословното хранене, Кейт от време на време си разрешава да се отпусне малко. Тя обича да прави торти за детски рождени дни: „ Това се трансформира в традиция. Вечерта преди рождените дни на някое от децата заставам до среднощ, върша глазура, пека торти и разрушавам сметана. Наистина обичам да върша това. "  
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР