Меди очевидно не може да преживее любовта си към Моника

...
Меди очевидно не може да преживее любовта си към Моника
Коментари Харесай

Меди не може да преживее Моника Валериева! Обясни й се!

Меди явно не може да преживее любовта си към Моника Валериева. Певецът пусна балада, в която проличава пояснение към обичаната. Многократно в изявленията чалгарят споделя, че текстовете на песни идват надълбоко от сърцето му и постоянно споделят това, което той не изрича.

 

По всяка възможност подобен е и казусът с новия му шлагер, чиято премиера бе през вчерашния ден в 18 часа. Песента носи заглавието „ Здрасти “. В нея изпълнителят приказва, че още обича своята някогашна. Лирическият воин съжалява, че е изгубил обичаната. Драматичният сюжет се развива и във видеото на песента. В него Меди звъни на някогашната си, само че насреща дава отговор новият й мъж. Съкрушеният воин поучава новия в живота на обичаната му да не прави неговата неточност и в никакъв случай да не изоставя дамата на сърцето си.

 

В клипа основната женска роля се извършва от Николета Лозанова. Това дава удостоверение на версията, че песента е писана за Моника Валериева. Неслучайно за видеото още веднъж е определена плеймейтка за да предизвика скрития смисъл и да се направи отпратка към връзката сред Меди и Моника. В края на клипа Николета Лозанова е в прегръдките на новия мъж към този момент бременна.

 

Малко след раздялата на чалгаря и плеймейтката тя пусна фотография с голям букет рози от скришен почитател. Близки до Моника споделиха, че тя има нов мъж в живота си, което евентуално кара Меди да съжалява.

 

За да отстрани всякакво подозрение по отношение на скрития смисъл в песента, Меди разгласява пост със фотография като написа и обръщение: " Все още те обичам, само че не мога да бъда с теб. Това просто не съм аз... Съжалявам за всичко.... Сбогом! “. Преди дни артистът изтри всички свои персонални фотоси в обществените мрежи. Потребители допуснаха, че Меди е в меланхолия.

 

Автор: YouTube

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР