Меденият месец между Меган Маркъл и британските таблоиди приключи, като

...
Меденият месец между Меган Маркъл и британските таблоиди приключи, като
Коментари Харесай

Труден характер: Меган се превърна в капризната херцогиня


Меденият месец сред Меган Маркъл и английските таблоиди завърши, като против брачната половинка на принц Хари се появяват от ден на ден сериозни публикации, предава Франс прес.

Шест месеца след венчавката на някогашната американска актриса, почтена за роман от приказките и впечатлила цялата планета, през днешния ден кралската персона се е сдобила с прякора " Капризната херцогиня ".

Отначало брачната половинка на принц Хари бе хвалена за това, че е вкарала пресен лъх в скованата от традиционализъм английска монархическа институция. Но през днешния ден методите на Маркъл са мощно подложени на критика след поредицата от оставки на обслужващия я личен състав, които раздрусаха кралския двор.

Според таблоидите оставките се дължали на сложния темперамент на Меган Маркъл, която по природа била извънредно взискателна. Тя започвала да изпраща есемеси на своите подчинени още на разсъмване. На всичко от горната страна по време на подготовката на венчавката й, Меган разплакала Кейт, брачната половинка на принц Уилям, известна с положителните си обноски.

Кралското семейство не убеди никого, когато изясни изнасянето на херцозите на Съсекс Меган и Хари от замъка Кенсингтън и настаняването им в Уиндзорския замък, сякаш единствено поради предстоящата напролет тяхна първа рожба. В Кенсингтън те живееха дружно с принц Уилям и брачната половинка му и таблоидите допускат, че незабавното изнасяне е било провокирано от изострените връзки сред двете млади кралски двойки.

Самата кралица Елизабет Втора наподобява е била раздразнена съгласно таблоидите, тъй като не оценила като тактично настояването на Меган да се накичи с нейната тиара със смарагди на венчавката й през месец май.

Британската световна преса не пропусна да означи идното овакантяване на Саманта Коен, която беше високо уважавана служителка на кралското семейство. Коен оказа помощ на Меган Маркъл при първите й стъпки като избраница, а по-късно и като брачна половинка на принц Хари. Помощницата ще напусне поста си след раждането на бебето напролет след 17 години вярна работа на кралското семейство. И друга служителка на Маркъл не устоя и си подаде оставката 6 месеца след сватбата й.

Феновете на Меган настойчиво я пазят, като акцентират, че актуалният метод на мислене на херцогинята се сблъсква със закостенялостта на монархията и тя се трансформира в жертвен агнец в разтърсваното от проблеми кралско семейство.

" Меган стана нещо като гръмоотвод на всички неразбории в Бъкингамския замък ", написа в " Гардиън " журналистът Хадли Фрийман.

Фактът, че Меган не беше проговаряла на татко си Томас от деня на венчавката си наля в допълнение масло в огъня на рецензиите против нея. Самият родител не можа да участва на блестящото събитие заради влошеното си здравословно положение. В телевизионно изявление в понеделник господин Маркъл, който живее в Мексико, прикани кралицата да му помогне да се сдобри с щерка си. Той даже се опита да я отбрани: " Да, Меган обича да държи всичко под непоколебим надзор, само че в никакъв случай не е била груба и невъзпитана ".

Както и при елементарните фамилии, коледните празници могат да се окажат оня лакмус, който най-добре ще покаже насъбраното напрежение сред кралските особи. Още занапред профилираните наблюдаващи дебнат и най-малките елементи, които могат да издадат междуличностните напрежения в фамилния кръг на кралица Елизабет Втора.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР