Мечтите трябва да бъдат сбъдвани. Децата трябва да бъдат желани

...
Мечтите трябва да бъдат сбъдвани. Децата трябва да бъдат желани
Коментари Харесай

Програма „Първи стъпки“ с болници Memorial и„МедикълКараджъ“


Мечтите би трябвало да бъдат сбъдвани. Децата би трябвало да бъдат мечтани и обичани. В това имат вяра експертите от лечебни заведения „ Мемориал “ и Здравен информативен център „ Медикъл Караджъ “.

Затова особено за двойки с репродуктивни проблеми от България те сътвориха програмата „ Първи стъпки “. Тя ще даде опция на хората, които се интересуват от инвитро в Турция, да проведат безвъзмезден първичен обзор с консултация в една от най-успешните клиники за лекуване на неплодородие в света – Мемориал Шишли. Те ще могат да зададат всички свои въпроси персонално към авторитетния експерт проф. Семра Кахраман, да се срещнат на място с болничното заведение и да създадат първата крачка към сбъдването на фантазията си за бебе с 2-дневна почивка в другарската атмосфера на космополитния мегаполис Истанбул.

Защо да се включите?

Центърът за репродуктивна медицина към лечебни заведения „ Мемориал “ е желана дестинация за фамилии от целия свят, които не съумяват да се снабдят с бебе по натурален метод. Всяка година на инвитро процедури в него се подлагат към 4000 двойки, доста от които от чужбина. Основната причина за интернационалната популярност на центъра се крие във високите равнища на успеваемост, които са над междинните в международен мащаб. Клинична бременност се реализира в към 60% от случаите, а към 40% приключват с живородено бебе. За триумфите си в областта на репродуктивната медицина лечебни заведения „ Мемориал “ получиха премия „ Най-добър център за лекуване на стерилитет за 2015 година “ от Medical Travel Awards в Лондон.

Начело на екипа в Центъра за инвитро оплождане в болница Memorial Sisli е проф. Семра Кахраман, доктор със международен престиж и президент на Международната асоциация за преимплантационна генетична диагностика (PGDIS). Тя управлява екип от над 70 експерти, оборудвани с последните технологии в тази сфера. В резултат от работата им за 24 години са се родили над 40 000 бебета.

Съвместната стратегия „ Първи стъпки “ на Memorial и Здравен информативен център „ Медикъл Караджъ “ дава опция на двойки с репродуктивни проблеми от България да създадат първата си крачка към сбъдването на своята фантазия за бебе, като се срещнат на място с болничното заведение и експертите, и прекарат два незабравими дни в Истанбул.

Какво включва програмата вижте тук!

Местата по програмата са лимитирани. За спомагателна информация и записване: тел.0895 770 869, 0879 977 401 или 0879 977 402.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР