Мечтата на Камерън Диас да стане майка става все по-далечна.

...
Мечтата на Камерън Диас да стане майка става все по-далечна.
Коментари Харесай

Камерън Диас осиновява бебе

Мечтата на Камерън Диас да стане майка става все по-далечна. В последните две години актрисата тествала всички способи, с цел да забременее, само че към този момент безрезултатно.

Блондинката се подложила на инвитро процедури, хормонални инжекции и лекарства за стимулиране на фертилността, само че нищо не давало резултат, написа сп. Us Weekly. “Борбата за зачеване е тежка. Камерън е подготвена на всичко, с цел да стане майка”, споделя източник пред медията.

“Бенджи не е минал физически през нещата, с които се сблъсква Камерън, само че той не стопира да ѝ демонстрира, че те са в това дружно. Той би направил всичко за нея. Засега двамата са отворени за разнообразни варианти като сурогатна майка или даже осиновяване”, прибавя източникът. “Двамата минаха през много страсти, само че имат вяра, че всичко ще завърши с благополучен край”.

Актрисата даже напусна киното, с цел да се отдаде на фамилията си и на фантазията да си имат бебе. “Приоритетите на Камерън се трансформираха на 100 %, откогато срещна Бенджи. Той я обожава и ѝ е необикновено правилен. Пише ѝ известия от самото начало и непрестанно ѝ повтаря какъв брой доста я обича”, издаде преди време непосредствен на двойката.

Камерън и Бенджи се ожениха на изненадваща гала в дома си в Бевърли Хилс на 5 януари 2015. Двамата бяха гаджета едвам 8 месеца като се срещнаха с помощта на Никол Ричи, която е омъжена за близнака на артиста – Джоел Мадън.

Източник: Missbloom.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР