Мечтата ми като малък бе да съм дюнерджия, но станах

...
Мечтата ми като малък бе да съм дюнерджия, но станах
Коментари Харесай

Обява в нета за заплатите на дюнерджиите вбеси лекар

Мечтата ми като дребен бе да съм дюнерджия, само че станах най-обикновен доктор. Това забавно самопризнание направи доктор Габриел Димитров във "Фейсбук ". Постът събра десетки споделяния, мнения, а и занимателни колажи.

"Не ми се отдаваше събирането на купчинки с храна в джоб и смятането на ресто с калкулатор, по тази причина започнах да мисля за най-прости действия като да вземем за пример спасяването на човешки животи.

Сега от мен не става нищо! Затова най-вече да бъда хвърлен в затвор, където с други като мен, със скафандри по 12 часа дневно, да не ядем, да не пием и да не изпитваме потребност, с цел да спасяваме дюнерджии.

Толкова си можем. Аз съм просто един плебей в България. Ние сме просто плебеи ", написа още българският лекар.

Мечтата ми като дребен бе да съм дюнерджия, само че станах най-обикновен доктор. Не ми се отдаваше събирането на купчинки с...
Публикувахте от в
Снимката към поста провокира дискусия, дали действително дюнерджия получава повече пари от един доктор у нас. Обява демонстрира, че служащ в заведение за бързо хранене може да получи сред 2200 и 3000 лева Основното трудовото заплащане на медицинските сестри от тази година е 990 лева, а на лекарите - 1210 лева Медиците на първа линия получават и по 1000 лева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР