"Мечтата ми беше да се класирам в топ 20, да

...
"Мечтата ми беше да се класирам в топ 20, да
Коментари Харесай

Павел Ангелов: Не съм доволен, мечтата ми бе да вляза в топ 20

"Мечтата ми беше да се класирам в топ 20, да покажа по-добър резултат, не съумях. Не бяха кой знае какъв брой чисти спусканията ми, като цяло не съм удовлетворен от представянето си ", показа Павел Ангелов, който приключи на 28-ма позиция в спускането с шейни на Зимните олимпийски игри в Пекин.

При завръщането си на българска земя Ангелов разкри, че поставя завършек на спортната си кариера. "Последна олимпиада за мен, не съм удовлетворен от представянето си, задачите ми бяха други. Единственото, което ме задоволява, е по-доброто показване от предходните Олимпийски игри в Пьончан. Реших да спра тук, да дам късмет на идващите след мен да се изявят и те, дотук с моята кариера, ще се занимавам с треньорска активност. Имаме младежи, четири-пет състезатели, които към този момент се оправят чудесно и се надявам да ме заместят добре ", разяснява той.

"Не организираме доста тренировки, не упражняваме целогодишно. Провеждаме 3-4 лагера най-вече, преди Световните купи и то на местата, където се организират Световните купи, което прави още по-трудно даже класирането ни на олимпийски игри, пък камо ли да приказваме за места и такива неща ", добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР