Мечтали ли сте някога да прекарате няколко дни в комплекса

...
Мечтали ли сте някога да прекарате няколко дни в комплекса
Коментари Харесай

Да спиш във Версай за $2000: Първият хотел там отвори врати в сграда от 1681 година

Мечтали ли сте в миналото да прекарате няколко дни в комплекса на Версайския замък? Това към този момент е допустимо, стига да сте склонни да платите 2000 $ за нощувка.

Първият хотел в постройка, част от Версай, към този момент е реалност под името Airelles Chateau de Versailles и посреща посетители на територията на най-популярната туристическа дестинация на всички времена.
 Снимка 533439
Източник:

Той се намира в постройка, строена през 1681 година, и разполага с 14 стаи и жилища за настаняване, всички обзаведени в грациозен жанр вид 18-ти век в достоверни цветове и материи.

Гостите на хотела ще могат да се възползват от разнообразни преживявания в комплекса, като те имат извънреден достъп до шатото и подземията на Версай, които са затворени за други гости, споделя Forbes.
 Снимка 533438
Източник:

Също по този начин те могат да се възползват от вътрешен басейн, дружно с хамам и сауна. Посетителите могат да се насладят и на обиколка с лодка по Големия канал, което е най-голямото водно оборудване в парка на комплекса, или из известните градини на Версай.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР