Мечтаете ли да подарите на детето си невероятен рожден ден?

...
Мечтаете ли да подарите на детето си невероятен рожден ден?
Коментари Харесай

Детското царство е в Парк и СПА Хотел Марково

Мечтаете ли да подарите на детето си необикновен рожден ден? Искате ли да му създадете незабравими мемоари? Парк и СПА Хотел Марково ви предлага съвършената опция. Оставете организацията в ръцете на екипа на детския център – те ще се погрижат гостите ви да останат удовлетворени и ще основат същинско детско царство. Специална декорация, музика и меню ще посрещнат децата. Играчки, пързалки и катерушки чакат най-малките членове на фамилията за тяхното празненство. Двата детски къта – открит и закрит, са обезопасени и особено пригодени за малчуганите. СПА хотелът до Пловдив разполага с обширни зелени площи, където те могат да играят на чист въздух. Децата могат да се забавляват и в игралната зала с билярд, джаги и аркадни игри.

Ако търсите място за отмора с чист въздух, зашеметяваща панорама и разнородни СПА процедури наоколо до Пловдив – четиризвездният Парк и СПА Хотел Марково е точното място. Той е комбиниране сред съвременен дизайн и уют, подобаващ за бизнес, релакс и развлечения.  Супер цени чакат всички посетители за Гергьовден. Офертата включва празнична вечеря с агнешко и музика онлайн. Гостите могат да употребяват гратис СПА центъра, който предлага разнородни способи да се отпуснете. Хотелът наоколо до Пловдив разполага с инфрачервена и финландска сауна, които пречистват тялото и въздействат положително на здравето. Сред услугите е и парна баня. Освен че спомага за изхвърлянето на токсините, тя усилва броя на белите кръвни телца и усъвършенства кръвообращението, като усъвършенства имунната система и забързва метаболизма. Можете да релаксирате и в огромно джакузи, римска баня или вътрешен басейн с температура 32 градуса. Тъй като е потвърдено, че редуването на контрастни температури оказва помощ за построяването на имунитета, в СПА центъра на Park & SPA Hotel Markovo има специфична студена стая. Едно от най-привлекателните места е зоната за релакс, особено основана за разпределяне на сетивата, медитация и пълноценна отмора. Любителите на фитнеса могат да употребяват залата на хотела край Пловдив, оборудвана с нови и съвременни уреди, или да играят тенис на маса.

Двата ресторанта на Парк и СПА Хотел Марково оферират изискана конюнктура в личен жанр, с майсторски приготвени специалитети, приготвени от шеф-готвачи. Менюто балансира сред ястия от българската и интернационалната кухня. Подбрана винена листа и алкохолна селекция добавя вкусните оферти. В Belle Vue можете да се насладите на величествена панорама към Пловдив – най-стария жив град в Европа. Bella Donna е съвършеният избор за вашето празненство – женитба, абитуриентски бал, рожден ден, а за какво не и фирмено мероприятие.

Внушителен бял акустичен роял „ Ямаха ” добавя изисканата конюнктура. Всеки петък и събота музиката е онлайн с пиано и вокал.

В полите на Родопите и наоколо до Пловдив Park & SPA Hotel Markovo носи незабравими прекарвания на своите посетители с богатата палитра от услуги, които предлага.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР