Мечтаем да срещнем своята сродна душа. Понякога тя може да

...
Мечтаем да срещнем своята сродна душа. Понякога тя може да
Коментари Харесай

Това са навиците, които имат само сродните души

Мечтаем да срещнем своята сродна душа. Понякога тя може да е нов или остарял другар, родственик или любовен сътрудник. Сродната душа разкрива доста за нас. В нея можем да забележим част от себе си, само че в това време да сме запазили своята еднаквост. Сродните души имат привички, които ги отличават от взаимоотношенията им с другите хора. Кои са те?

Уважават разликите на другия, само че въпреки всичко имат и допирни точки
Погрешно мислим, че сродната душа е другата ни половина. Когато я срещнем, ние разбираме, че сме двама разнообразни индивида, всеки неповторим по собствен личен метод. Имаме разнообразни гледни точки по някои въпроси, само че вместо да се опитваме да се променим един различен, с цел да приличаме повече на другия, ние почитаме тези наши разлики. Толерирането на разликите и приемането им е от решаващо значение за същинското партньорство. Сродните души имат сходни полезности и черти.

Добра връзка
Обикновено сродните души поддържат връзка добре. Те не изпитват боязън или терзание да разискват избрани тематики, да споделят своето мнение, даже то да е друго. Когато има проблем в връзките им, знаят по какъв начин да ги обсъдят по работлив метод. Директни са един към различен. Умеят да се изслушват, да чуват какво има да им каже другият.

Те улавят своите страсти
Нещо доста особено за сродните души е, че те познават доста добре другия, постоянно харесват или пък не едни и същи неща. В положение са да уловят страстите на партньора/приятеля, даже когато не са дружно. Интуитивно съумяват да схванат по кое време сътрудникът им се усеща подтиснат, има потребност от разтуха или се нуждае от малко време уединено. Усещането, че другият те схваща, прави връзката сред сродните души, без значение от какъв темперамент е тя дали е любовна или чисто другарска, в действителност друга, дълбока и стойностна.

Говорят за своето бъдеще
Сродните души нямат проблеми с разискването на бъдещите си общи проекти. Теми като кариерни цели, опция за общо общуване, надграждане на връзката. Обсъждане на страховете, които всеки има, компромисите, които се постанова да се вършат в името на връзката, общ проект за сложните обстановки. Знаят, че в каквато и посока да ги води животът, те ще бъдат дружно, подкрепящи се един различен.

Чувстват се комфортно един с различен
Сродните души нямат проблем да си се покажат с разрошена коса, без грим, с изтощен тип, да носят размъкнати облекла. Те са себе си, когато са с другия и това им се получава някак естествено. Това е тип комфорт, който липсва в доста връзки, когато двама души не са изцяло себе си, когато са в компанията на другия. Сродните души не се усещат принудени да бъдат някой, който не са.

Те са най-хубави другари, които се почитат
Преди всичко друго, сродните души не просто се обичат, а изпитват почитание един към различен и в случай че става въпрос за интимна връзка, те са освен това от сантиментални сътрудници. Те са и най-хубавите другари. Приятелството е постоянна основа за една връзка, която може да се развие във времето. Сродните души другари са дружно в хубави и неприятни времена, могат да спорят, даже да не си приказват с дни, само че връзката сред тях е по-специална от всички останали.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР