Мечки убиха служител на китайски зоопарк пред очите на туристи,

...
Мечки убиха служител на китайски зоопарк пред очите на туристи,
Коментари Харесай

Мечки разкъсаха мъж в зоопарк пред очите на туристи |

Мечки убиха чиновник на китайски зоопарк пред очите на туристи, оповестява Би Би Си и цитира управата му, която твърди, че ще увеличи ограниченията си за сигурност.

Страховитият случай станал в събота в шанхайския естествен парк, " в зоната на дивите зверове ", пред цялостен с гости туристически рейс.

Видео, за което се твърди, че е от случая и бе споделено в обществена медия, демонстрира група пищящи в рейса туристи, които гледат към няколкото мечки на открито.

От парка изричат съболезнованията си на фамилията на убития служащ и в изказване допълват, че е извънредно тъжно да се случи такава покруса и се извиняват на туристите за безпокойството, което са им предизвикали. От управата му допълват, че изследват случая, с цел да схванат по какъв начин могат да покачат равнището на сигурност, тъй че сходни неща да не се случват повече. От случилото се насам зоната на дивите животни е затворена, а парите за билетите се възвръщат.

В тази зона туристите не могат да се разхождат свободно, тя е налична единствено за туристическите рейсове.

Рядко се случва служащи в зоопаркове в Китай да бъдат убити от животни, само че нападенията са релативно чести, отбелязва Би Би Си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР