Мече взе телефона на мъж, опитал се да го снима.

...
Мече взе телефона на мъж, опитал се да го снима.
Коментари Харесай

Глобяват мъжа, бръкнал в клетката на мечка, за да я снима

Мече взе телефона на мъж, опитал се да го снима. Случката е от зоологическата градина в Стара Загора. Това сътвори проблем за дребния Тишо, който се опитал да погълне елементи от устройството, което заплашило живота му.

Мъжът, пробвайки се да снима, вкарал ръката си зад заграждението в клетката на мечките, само че дребното мече Тишо изкусно взело апарата. Предстои на мъжа да бъде наложена санкция.

" Всичко съм виждала, само че не съм очаквала, че някой ще прескочи оградата и ще вкара телефона си вътре при мечките с концепцията да ги снима ", съобщи шефът на Зоопарка Ивелина Илиева.

Трите мечета, които населяват клетката, небрежно разглобили телефона, а дребният Тишо почнал и да яде частите от него.

" Едното беше захапало калъфа, друго телефона, а третото – задния похлупак на мобилното устройство. С помощта на сътрудниците успяхме да вземем телефона ", сподели Катерина.

От зоопарка обяснили на нарушителя, че частите от телефона могат да бъдат доста рискови за мечетата.

" Мъжът беше доста обезпокоен за здравословното положение на мечката, с изключение на за телефона си ", описа Катерина.

От управата за зоопарка напомнят, че има правила, които са наложителни и подсигуряват сигурността както на посетителите, по този начин и на животните.
Не прескачайте оградните съоръжения;Не пъхайте телефони, ръце или разнообразни предмети през огражденията на местообитанията;Не хранете и не дразнете животните - пишат оттова.
На територията на зоологическата градина има камери, които записват всичко.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР