McDonald's въвежда кифлички в стил бриош в менюто като част

...
McDonald's въвежда кифлички в стил бриош в менюто като част
Коментари Харесай

Тайният трик с лук на McDonald`s издига новата рецепта за бургер на следващото ниво при първата промяна от 50 години

McDonald's вкарва кифлички в жанр бриош в менюто като част от най-голямата смяна на рецептата на веригата от 50 години насам - само че личният състав имат скрито оръжие за тези, които се тормозят, че е прекомерно сладко.

Феновете на Maccies ще схванат по какъв начин се разпростира рецептата за OG - препечена кифличка, последвана от струйки кетчуп и горчица, преди да се поръси купчина недопечен лук на, дружно с киселите краставички. Но един нов трик, който се вкарва дружно с цялостен набор от други солидни промени, в действителност трансформира играта.

Като част от огромните промени, които идват в McDonald's този месец, веригата за бързо хранене се трансформира до метода, по който сглобяват бургерите. Освен въвеждането на кифли в жанр бриош в менюто, има и смяна в метода, по който ще се подготвят емблематичните банички.

Суровите съставки в бургера ще останат същите, само че месото ще бъде изпечено на скара на друга конфигурация, което го прави по-горещо и запържва в сока. И McDonald's измисли талантлив проект, п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР