McDonald`s открива нова верига CosMC`s, която ще се фокусира върху

...
McDonald`s открива нова верига CosMC`s, която ще се фокусира върху
Коментари Харесай

McDonald's отваря нова верига - CosMC's, с концепция като на Starbucks и Dunkin' Donuts

McDonald`s открива нова верига CosMC`s, която ще се концентрира върху предлагането на кафе и други типове питиета. Това се преглежда като предизвикателство за Starbucks и Dunkin` Donuts.

Според компанията първата локация от новата верига на CosMC се открива в Илинойс този месец. Има и проекти да отвори още местоположения през 2024 година

Мотивите за новата идея идват от възходящите покупки на питиета следобяд, а това е пазар на стойност 100 милиарда $, на който McDonald`s сега не участва мощно, разяснява изпълнителният шеф на McDonald`s Крис Кемпчински.

Новата верига ще разреши на компанията да основава персонализирани питиета, за които няма условия за правене в заведенията за хранене на McDonald`s, добави той.

Какво ще предлага в менюто си CosMC?

Веригата ще включва нови персонализирани питиета. Някои от кафе напитките, които ще се оферират ще са churro frappe, s`mores cold brew и лате с куркума, съгласно компанията. CosMC`s ще продава и безкофеинови питиета, в това число енергийни, зелен чай с къпина и мента и други.

Веригата ще предлага и " сладки и солени изкушения ", споделя Кемпчински. Ще има и леки закуски като лют сандвич, сандвич с авокадо и домати, гевреци и брауни с карамел.

Все още не е ясно дали CosMC ще се разшири оттатък Съединени американски щати. Компанията сподели, че ще изследва резултатите най-малко една година, преди да реши дали да отвори още местоположения.

Междувременно McDonald`s възнамерява да отвори към 10 000 нови ресторанта в целия свят до 2027 година Очаква се това да бъде " най-бързият интервал на напредък " в неговата 60-годишна история, споделя компанията.

Това идва след скок на продажбите с 8,1% през третото тримесечие, което накара веригата да форсира темпото на отваряне на заведенията за хранене си.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР