Мбапе: Искам финал между Ювентус и ПСЖФутболистът на ПСЖ Килиан

...
Мбапе: Искам финал между Ювентус и ПСЖФутболистът на ПСЖ Килиан
Коментари Харесай

Мбапе: Искам финал между Ювентус и ПСЖ

Мбапе: Искам край сред Ювентус и ПСЖ
Футболистът на ПСЖ Килиан Мбапе показа пред италианския вестник,,La Gazzetta dello Sport ”, че ще се радва на край в Шампионска лига сред неговия клуб и този на Ювентус. 19-годишният гений, който стана международен първенец с Франция на Световното състезание в Русия, разяснява и останалите противници на парижани в една от най-тежките групи в тазгодишното издание на най-престижния европейски клубен шампионат.

,,Подготвени сме за първия си мач в шампионата против Ливърпул, знаем, че те са ни главен съперник в групата, само че сме подготвени за предизвикването. Попаднахме в тежка група, само че това е Шампионската лига, няма леки противници и всеки от огромните имена ще желае да вдигне трофея. Наполи е тим, който пресира доста високо, треньорът постоянно стимулира играчите да се показват на най-високо равнище. Ще би трябвало да дадем най-хубавото от себе си, в случай че желаеме да спечелим. Играх контрола против тях, когато носех екипа на Монако и загубихме с 5:0. Анчелоти е един превъзходен ментор, ще ни бъде мъчно и против тях. Ювентус е любимец в шампионата изключително след идването на Кристиано Роналдо. Този трансфер промени напълно италианския футбол и шампионата може единствено да извлече позитиви от договорката сред Реал Мадрид и Юве. Финал против тях в Шампионска лига? Ще бъда благополучен, в случай че това стане “.

Френският национал добави, че не е захласнат от концепцията да завоюва,,Златната топка “, а избира да се концентрира върху изявите си на терена. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР