МБАЛ „Медлайн се включва в инициативата за осигуряването на „зелени

...
МБАЛ „Медлайн се включва в инициативата за осигуряването на „зелени
Коментари Харесай

МБАЛ „Медлайн“ със „зелен коридор“ за ваксиниране срещу COVID-19 от неделя

МБАЛ „ Медлайн " се включва в самодейността за обезпечаването на „ зелени коридори " за имунизация против COVID-19, оповестиха от мениджърския екип на лечебното заведение.
От 10 ч. през днешния ден 21 февруари 2021 година, в кабинета за имунизации против короанавирус в болничното заведение всеки, който желае, ще бъде имунизиран. Предварително записване не е належащо, само че носенето на защитни маски е наложително.
Кабинетът е ситуиран против регистратурата на МБАЛ „ Медлайн ", до Спешния бранш. Входът към него е от ул. „ Филип Македонски " 37 в Пловдив. Всички пациенти, които дойдат, ще бъдат съветвани и откакто попълнят документа за осведомено единодушие, ще бъдат ваксинирани с доставената от РЗИ партида ваксини на Astra Zeneka/Oxford. На имунизираните ще бъдат издадени имунизационни паспорти.
Със основаването на „ зелени коридори " от на следващия ден лечебното заведение цели да усили темпа на имунизациите в 4-та фаза, според националния имунизационен проект, както беше и в първите три, в които МБАЛ „ Медлайн " също взе интензивно присъединяване.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР