Мазилка от таван на общинска спортна зала в Плевен се

...
Мазилка от таван на общинска спортна зала в Плевен се
Коментари Харесай

Мазилка от таван на спортна зала падна по време на тренировка на деца

Мазилка от таван на общинска спортна зала в Плевен се срути по време на подготовка на деца. За благополучие няма потърпевши. Родителите настояват, че децата им спортуват на студено и при неприятни условия. Сградата беше запечатана.

Галя Пърлийска е треньор на клуба по акробатика, който организира тренировките си в залата. И тя, и родители подават сигнал за падналата мазилка. Казва, че казусът бил от доста години, а в тренировките взели участие към 50 деца.

Веднага след случая постройката беше запечатана по разпореждане на кмета на Плевен Георг Спартански. „ Тази зала ще бъде отворена тогава, когато бъдат осъществени всички неща, които Комисия откри ”, безапелационен беше градоначалникът пред Нова тв. По думите му 10-годипшните контракти на трите клуба – по акробатика, батут и художествена гимнастика, изтичат напролет. „ Не са правили ремонтни действия. Залата им е давана с решение на Общинския съвет по 7 ст. на кв. метър. За 10 години би трябвало да могат да си чистят най-малко паяжините. Има паяжини, на които можеш да се обесиш ”, разяснява още Спартански. Той обаче даде обещание да спомага на клубовете да организират тренировките си на друго място.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР