Мазилка от рушаща се сграда в Перник падна върху главата

...
Мазилка от рушаща се сграда в Перник падна върху главата
Коментари Харесай

Голяма беля в Перник с дете на улицата!

Мазилка от рушаща се постройка в Перник падна върху главата на дете! За това сигнализира бащата на хлапето, представен от ZaPernik.com

" Вчера сред 17 и 18 ч. синът ми който е на 13 години, минавайки около постройката на някогашния Битов комбинат от последния етаж пада парче от мазилка, което се разрушава в козирката на първия етаж и парче го удря по главата. Това е задната страна на постройката откъм Била, написа бащата.
„ В същото време минава патрул, виждайки какво се случва стопират и незабавно са го питали добре ли е има ли потребност от помощ, благодаря за което “, споделя още бащата.

„ Прибирайки се у дома сподели, че доста го боли главата, нямаше външни пострадвания по главата, единствено дребна цицина и преценихме че е по-добре да го заведем в Бърза помощ за по-сигурно. Там попаднахме на млад лекар, който се отнесе професионално и доста човешки с нас, доста им благодаря за това. Направихме фотография и популярност на Бога всичко е наред “, написа Росен.
„ Та желая да попитам: какво би трябвало да се случи, с цел да се вземат някакви ограничения. Казвам се Росен Христов и съм един доста угрижен родител “.

Това е следващият път, в който летят стъкла и елементи от разпадащата се постройка. Отдолу се обитават магазини.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР