Майстори, наети да препокрият покрива на къща в Смядово са

...
Майстори, наети да препокрият покрива на къща в Смядово са
Коментари Харесай

Майстори на покрив отвлякоха клиента си в Смядово

Майстори, наети да препокрият покрива на къща в Смядово са отвлекли клиента си и са го изнудвали да им заплати двойно за свършената работа. Полицията в Шумен заяви за ареста на двама мъже от Игнатиево, против които е формирано досъдебно произвеждане по член 213 А от Наказателния кодекс за принуждаване към вдишване на имуществено обвързване с принуждение. Текстът планува от две до осем години затвор за сходни случаи, написа Монитор.

39-годишен мъж от Смядово трябвало да ремонтира покрива на къщата си и разкрил по публикация " компания " от града. Майсторите пристигнали на оглед, с тях имало и здрав " батка ", който очевидно бил доведен с цел да всее почит, както се оказало на по-късен стадий от работата. Клиент и реализатори си стиснали ръцете за 20 хиляди лв. и ремонтът почнал.

Работата била на привършване, когато мъжете от Игнатиево оповестили на клиента си, че би трябвало да им заплати още 20 хиляди лв. за покрива. Тъй като изискал още веднъж да ревизират сметката - по 90 лв. за квадратен метър и тя отново излязла на първичните 20 бона, клиентът отказал да заплати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР