Майстор Влади Караджов не дава вида на страдащ за липсата

...
Майстор Влади Караджов не дава вида на страдащ за липсата
Коментари Харесай

Ето и красивата половинка на Влади Караджов от Бригада Нов дом-Двамата на екзотично място-Снимки

Майстор Влади Караджов не дава типа на измъчен за неналичието си в новите епизоди на „ Бригада Нов дом ”, в които бе заместен от някогашния участник във „ Фермата ” Калин, написа Хотнюз.бг. Караджов обиколи Латинска Америка, като редува ходенето на плаж в Коста Рика с разглеждането на забележителности като Панамския канал в едноименната страна.

Бившият чорбаджия на Мария Силвестър е подхванал далечното странствуване по покана на известна италианска строителна компания, с която работи сега.

Екскурзията той реализира с жена си Цветелина, с която се срещна по време на фотосите на Бригадата и манекенката Диляна Попова, която за първи път тогава сподели новия си мъж.

Коста Рика става все по-предпочитана дестинация за топла отмора на известните българи. Там прекара медения си месец водещата на новините на Би Ти Ви Поли Мечкуева. Караджов откри любовта в лицето на Цвети след един несполучлив брак, от който има едно дете. Тя също има връзка зад тила си и правоприемник, само че към момента наподобява ослепително. Затова и без терзание се щракна на плажа по бански, с цел да може да покаже на внуците си каква секси мацка е била.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР