Майстор на скарата се оказа Гринго на Софка. Тодор Давидов,

...
Майстор на скарата се оказа Гринго на Софка. Тодор Давидов,
Коментари Харесай

Гринго на Софка скараджия в затвора

Майстор на скарата се оказа Гринго на Софка. Тодор Давидов, както е кръщелното име на гаджето на Маринова, с ненаситност се върти към барбекюто. И дава обещание сочни пържоли по празниците, в случай че управата на пандиза в Казичене разреши празник, научи HotArena .

Скарата на зандана се прочу, откакто Димитър Желязков–Очите направи ваучър в двора на пандиза. Снимки от празника стигнаха до медиите и Очите бе изместен в по-строг тъмничен затвор за излежаване на наказването.

Затворниците се надяват ориста да е по-благосклонна към Тодор Давидов–Гринго.

За малко време усмихнатия артист стана любим на пандизчиите. Някои от тях го очаквали с неспокойствие, с цел да им опише за живота със Софи Маринова.


За негативно време той стана ВИП звезда, а също така му остават и броени дни до момента в който излезе на независимост.

Затворниците към този момент страдат, че скоро Гринго ще излезе на независимост и ще остави барбекюто на различен.

Давидов се прочу със злощастен рекет на предприемач, като даже молбите и сълзите на Софи Маринова не помогнаха да излезе предварително. Той лежи към този момент над 8 месеца в пандиза, като присъдата му е 10 месеца, само че се надява да излезе предварително за положително държание.

Самата Софи Маринова също показа, че го чака вкъщи през април.

Късметът очевидно е на страната на двойката, тъй като Гринго лежи в мечтаното място за излежаване на присъда. Затворническото общежитие в Казичене се слави със спокойствието и хигиеничните си условия. Всяка килия има личен хигиеничен възел, а пандизчиите се отпускат край езерото и барбекюто в по-топлите дни.

Гринго употребява и друго преимущество. В Казичене, наказаните за първи път и с наказване до 5 години, могат да работят и отвън решетките.

Софи Маринова също е щастлива, че може да посещава постоянно обичания си. Тя постоянно му носи нужните хранителни запаси, като му върви на рандеву всеки уикенд.
След чутовния скандал с опита за рекет Гринго е решил да се пречисти. Той посещава постоянно затворническия параклис, а също така си е заречен повече да не прави сходни провинения.

„ Бях неприятно момче, бях хулиган, само че Софи ме промени ”, споделя Давидов, който допреди това работи като защита, само че около обичаната си пропя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР