Майското пълнолуние, което е на 23 май в 16:53 ч.

...
Майското пълнолуние, което е на 23 май в 16:53 ч.
Коментари Харесай

Цветното пълнолуние на 23 май призовава към лична и духовна еволюция

Майското пълнолуние, което е на 23 май в 16:53 ч. е наречено още " Цветно пълнолуние ", с цел да отпразнува детонацията от цветове и аромати, събудени от процъфтяващата и буйна пролет. Известно със своята сила на напредък и разширение, това пълнолуние приканва за деяние и оптимизъм. По-рано затворените порти се отварят, предлагайки вълнуващи и новаторски вероятности.

 

По време на Пълнолунието Луната постоянно е в съпротива на Слънцето и енергийният декор съдържа прочут спор. В астрологията Луната съставлява нашите най-дълбоки страсти, до момента в който Стрелецът се свързва с завършения, търсене на смисъл и познания. Когато тези въздействия се съберат по време на пълнолуние, това основава време на огромно разширение и прочувствено освобождение.

 

Луната в Стрелец е енергична, спортна и динамична Луна. Тя ни приканва да обърнем страницата и да се надигнем, в случай че е належащо, пред трудностите, които се изпречват на пътя ни, без боязън или колебливост. Стрелец е най-оптимистичният, положителен и благополучен знак от зодиака. Знак на учители и наставници, необятен мироглед и развиване. Вероятно някои вярвания би трябвало да бъдат изменени, защото ще забележите, че не работят и просто към този момент не са подобаващи. Време е да намерите нов смисъл, нови полезности.

 

Това пълнолуние приканва всички нас да погледнем оттатък границите, да потърсим нови прекарвания и да разгърнем приключенския си дух. Знакът на Стрелец символизира пътуването. Пътуване външно и във вътрешността към себе си. Символът му е стрела, която постоянно е подготвена да полети там, на където сте я насочили. Въпросът е подготвени ли сте да дръпнете лъка и да изстреляте своята стрела?

 

При Пълнолуние е постоянно пикът на силите и е време, когато нещо свършва. По време на пълнолуние жънем това, което сме посели по новолуние в същия зодиакален знак – към шест месеца преди датата на пълнолунието. Пълнолунието на цветята се случва тъкмо, когато Юпитер и Венера вършат своя съвпад, като по този метод прибавят мощ и значение към него. Това лунно събитие е мощен катализатор, сигнализиращ началото на интервал, когато фантазиите и упоритостите имат задоволително време да пуснат корени и да процъфтяват.

 

По време на пълнолуние силите са мощни и постоянно бурни. Това е време, когато страстите могат да доближат своя връх, а скритите истини могат да излязат на ярко. Също по този начин е удобно време да се отървете от това, което към този момент не е належащо, като извършите място за нови благоприятни условия и трансформации. Ако нещо бълбука вътре у вас, по-добре се занимавайте с фитнес, физически извършения или работа, с цел да изразходите непотребната емоционалност, която се натрупва по пълнолуние. Пълнолуние в Стрелец има силата на триумфа. Благотворителността ще помогне да спечелите добра карма.

 

Възможността за прекарване на интензивни и буйни моменти е висока, позволете на сърцето си да ви води към нови прекарвания. Това е идеалното време за медитация, йога или всяка процедура, която покачва самосъзнанието и хармонията с Вселената.


Подходящо да си приготвите лунна вода: елексир, който се подготвя под лунната светлина и водата придобива специфични трептения и свойства.

 

Подходящ обред по Пълнолуние

 

Благоприятно е да се правят ритуали на прошката и благодарността. Напишете собствен лист на прошката, различен лист на благодарността. Когато напишете своя лист с хората, на които ще давате амнистия, представяйте си всеки човек поотделно, след това го поставете въображаемо в розов балон – цвета на любовта, представете си, че ви се усмихва, създайте положително възприятие сред вас и него, произнесете безшумно: ”Прощавам ти ” и след това пуснете балона да се рее в небето.

 

След това преминете на идващият човек. Същото може да извършите и с хората от листата на благодарността, единствено че вместо амнистия, изказвате своята признателност. Останалото е същото.

 

После изгорете тези описи. Така освобождавате силата. Добро време да започнете по-късно на чисто.

 

Инфо: Факти

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР