Майорка записа страхотна победа с 4:2 в домакинството си на

...
Майорка записа страхотна победа с 4:2 в домакинството си на
Коментари Харесай

Майорка задълбочи кризата във Виляреал след голово шоу

Майорка записа страхотна победа с 4:2 в семейството си на Виляреал в дуел от 22-иия кръг на испанската Ла Лига.

Домакините поведоха след неточност на Пепе Рейна в 20-ата минута. Вратарят на Виляреал получи сложна топка от Раул Албиол и не съумя да се оправи по най-хубавия метод с изчистването, като я прати на крайници на Муричи, който откри Кадевере, за който не бе проблем да я прати в мрежата.

Само минута по-късно Ману Тригерос бе изпъден и тима на Кике Сетиен остана с 10 индивида. Играчът на гостите получи червен картон, откакто удари в лицето Дани Родригес.

Въпреки това развиване Виляреал стигна до равнене две минути преди края на първото полувреме. Хосе Моралес се възползва от неточност на Раийо, напредна и преодоля Райкович.

Този резултат обаче се резервира доста малко, защото в 45-ата минута отборът на Агире още веднъж поведе. След центриране на Мафео Дани Родригес се разписа след удар с глава.

След почивката „ жълтата подводница “ опита да изравни, въпреки че беше с човек по-малко. Това обаче стана факт в 50-ата минута. Тогава Пино изведе Самуел Чуквуезе, който осъществя за 2:2.

Оттук насетне обаче островитяните поеха нещата в свои ръце. Попадение на Кадевере в 53-ата минута не бе зачетено заради засада, само че три по-късно Майорка си върна преднината. След ъглов удар Дани Родригес означи втори гол с глава.

Домакините стигнаха до четвърти гол в 63-ата минута, когато и Муричи се разписа и оформи крайния резултат.

По този метод Майорка записа пета поредна домакинска победа и зае десетото място с 31 точки, колкото имат още Осасуна и Виляреал, който е осми поради по-добрата си голова разлика, само че записа четвърта поредна загуба. В идващия кръг островитяните гостуват на Еспаньол, до момента в който „ жълтата подводница “ приема Хетафе.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР