> Майор Валентин ТерзиевЗагиналият български пилот при нощен полет над

...
> Майор Валентин ТерзиевЗагиналият български пилот при нощен полет над
Коментари Харесай

Пловдивски адвокат за пилота: Държавата България уби този млад и образован мъж

 > Майор Валентин Терзиев
" Загиналият български водач при нощен полет над Черно море е покруса - и персонална и социална. Само на 47 години " умрял при осъществяване на служебния си дълг ". Това ще бъде формулировката, което ще показват, или по-точно ще пробутат на фамилията му и публично. Колко благо единствено. И фамилията, и обществото ще би трябвало да се гордеят с този без време умрял българин. И тук е цинизмът. Цинизмът облечен в тази дефиниция.

Защото той не е умрял при осъществяване на служебния си дълг - той е погубен при осъществяване на служебния си дълг. Убит е точно от това общество, което го е сложило в безспорна неспособност да бъде задоволително квалифициран. Не може да са нужни по най-малко 200 летателни часа на година, или както там се назовават, а на него и на българските водачи точно това общество, тази страна, да подсигурява не повече от 30, и да спестяваме това определение.

Да, България умъртви този млад и просветен мъж, какво да го увъртаме. И когато една страна стартира да убива най-хубавите и квалифицираните си експерти, явно е тежко болна. Толкова тежко, че в случай че изобщо има лекуване, то ще продължи с десетки години ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР